Lidt af hvert til dine sko og fødder

Tilbehør til sko og skind ting, varierer bredt fra, skocreme til snørebånd.

Indlægssåler til fodtøj er også tilbehør, der findes flere forskellige slags indlægssåler og løse pelotter til, at ligge i skoene.

Mange voksne danskere har nedsunket/nedfaldet forfod, her kan et indlæg med en pelotte på, afhjælpe smerter ved gang. Der findes 2 forskellige pelotter en dråbe formet og en t formet, 90% af kunder anvender en dråbeformet pelotte.

De fås både som løse pelotter og på en sål. Sålen er lettest, at placerer korrekt i dine sko.

Skocremer er vejen frem til flotte skind sko

Tilbehør er også skocremer, de fås i mange forskellige farver og i farveløs, hvis dine sko blot skal friskes op. Jeg forhandler skocreme fra Aslak Nørgaard, det er rigtige gode skocremer, da det er naturlige olier og lanolin, der renser, plejer og beskytter dine skind sko. De udtørrer ikke skindet, men tilfører fugt dertil, da de er uden terpentin.

En anden måde, at behandle sine sko og støvler er med læderfedt, det påsmøres og gnubbes ind i læderet og derefter aftørres det overskydende lag, på den måde beskytter du også dine sko mod fugt og snavs.

Tilbehør i form af snørebånd, findes også i mange forskellige farver og længder, samt runde eller flade. Se siden igennem er der noget du mangler, kan du kontakte mig, så finder vi en løsning, jeg har flere ting i den fysiske forretning.

//
Go to Top