Indlægssåler og skoindlæg

Gode skoindlæg kan gøre en stor forskel for dine fødder, hvis du for eksempel døjer med ømhed, følsomhed eller andre gener. Indlægssål og skoindlæg kan aflaste, støtte eller korrigere foden samt virke stødabsorberende.

Hos Nyholmstrand Sko har vi et godt sortiment af indlæg til sko. Indlægssåler kan forebygge skader og smerter og hjælpe, hvis skaden er sket. De kan også hjælpe også, hvis man døjer med fodsmerter på arbejde eller under normal gang.

Til trætte og ømme fødder kan et ortopædisk indlæg være løsningen. Et standard ortopædisk indlæg, som dem vi har fra New Feet, sikrer anatomisk korrekt støtte og aflastning.

Problemer med ømme hæle eller nedsunken forfod kan løses med den rigtige indlægssål.

Hvis du har en nedsunken forfod, kan du prøve at lægge en fodfodspelotte i dine sko. Den hjælper med både smerterne og forebygger hammertæer.

Dine ømme hæle kan aflastes med hælindlæg eller et hælsporeindlæg.

Til problemer med platfod, hjælper et svangstøtteindlæg.

Hvis dine ben ikke er lige lange, så kan et hælindlæg udligne og aflaste.

Info

Alle fødder er forskellige, og derfor vil fødderne reagere forskelligt på fodindlæg.

Det varierer, om du kan benytte fodindlægget hele tiden eller om du stille og roligt skal vænne fødderne til indlæggene. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan det føles at bruge indlæggene. Det er som at vænne fødderne til en ny sko.

Du kan i starten opleve, at dine fødder bliver trætte og ømme, men det er helt normalt. Hvis du får vabler, så skal du tage fodindlægget ud. Brug herefter indlægget kortere tid af gangen, indtil du vænner dig til det.

Man kan du flytte indlægssåler rundt i forskelligt fodtøj.

Vedligeholdelse

Du kan med tage dine indlægssåler ud af skoene og luft tørre dem. Men du må ikke tørre dem på en radiator, fordi det kan det skade deres virkeevne.

Rengør dine indlægssåler ved at bruge en fugtig klud med lidt sulfo på.

Bruger du indlægssåler med læderbeklædning, kan du bruge talkum på for at beskytte dem.

//
Go to Top