Herre sko, støvler og sandaler:

Herre sko siden viser udvalget af sko og støvler til mænd. Der findes mange forskellige mærker indenfor herresko og støvler.

Mærker:

Jeg har et bredt udvalg af de gode tyske og danske mærker: Ambré, Ara, Berkemann, Diadora, Don Carlos, Giorgio Ricci, Jaco, Jaco Form, Jomos, Josef Seibel, Kangaroos, Legero, LeSoft, MBT, New Feet, Podowell, Pole Cat, Rohde, Sanita, Senator, Sioux, Sprox, Topman, Viking.

Pasform:

Indenfor herresko er der også forskellige læster (bredder på fodtøjet). Mange er almindelige læster. Men det står ved varen, hvis den er bredere, har en bedre pasform eller strækbart over læder.

En del af herreskoene, har også udtagelig indersål. Så man kan skifte til egne individuelle indlæg. Nogle af skoene med udtagelig indersål, har dog mange gange også en god opbygning, da det er et indlæg i skoen, men man kan tage ud. Der er også mange af herreskoene, der er gode til dropfod og skinner. Ydersålerne kan skæres op, og skinnen kan sættes ind i sålen. Der er også mulighed for at sætte skinnen ind i skoen, især hvor det er muligt at tage en sål ud af skoen.

Materialer og pasning:

Der er også sko med specielle skindtyper, der er strækbare, så den giver sig med foden. Så man skal ikke gå en sko til først, for at de er bløde.
Herresko og støvler, fås med og uden Tex membran samt i glat skind eller ruskind og nubuck.
Hvad der er nemmest at holde, er en smags sag, glat skind kan pudses helt normalt med skocreme. Hvorimod nubuck og ruskind skal børstes og tørres af med en opvreden klud. Disse kan også imprægneres med spray, ligesom sko og støvler med Tex membran, sprayes for at hjælpe med at sky vand og snavs.
Glat skind kan også behandles med læderfedt, som er meget fugtgivende til læderet og samtidig vandskyende. Læderfedt fås i natur og sort farve.
Har i spørgsmål, tøv da ikke med at kontakte mig 98420619 Heidi.

//
Go to Top