Fodtøj til herre sko, sandaler og støvler:

Herre fodtøj siden viser udvalget, af herre sko og støvler. Der findes mange forskellige mærker indenfor herre sko og støvler.

Mærker:

Jeg har et bredt udvalg, af de gode tyske og danske mærker: Ambré, Ara, Berkemann, Diadora, Don Carlos, Giorgio Ricci, Jaco, Jaco Form, Jomos, Josef Seibel, Kangaroos, Legero, LeSoft, MBT, New Feet, Podowell, Pole Cat, Rohde, Sanita, Senator, Sioux, Sprox, Topman, Viking.

Pasform:

Indenfor herresko er der også forskellige læster, altså bredder på fodtøjet, mange er almindelige læster. Men der står ved varen, hvis den er bredere, har en bedre pasform eller strækbart over læder.

En del af herreskoene, har også udtagelig inder sål. Så man kan skifte til egne individuelle indlæg. Nogle af skoene med udtagelig inder sål, har dog mange gange også en god opbygning, da det er et indlæg i skoen, men man kan tage ud. Der er også mange af herreskoene der er gode til dropfod og skinner. Ydersålerne kan skæres op og skinnen kan sættes ind i sålen. Der er også mulighed for, at sætte skinnen ind i skoen, især hvor det er muligt, at tage en sål ud af skoen.

Materialer og pasning:

Der er også sko med specielle skind typer der er strækbar, så den giver sig med foden. Så man skal ikke gå en sko til først, for at de er bløde.

Herre sko og støvler fås med og uden Tex membran, samt i glat skind eller ruskind og nubuck.

Hvad der er nemmest at holde er en smags sag, glat skind kan pudses helt normalt med skocreme. Hvorimod nubuck og ruskind skal børstes og tørres af med en opvreden klud. Disse kan også imprægneres med spray, ligesom sko og støvler med Tex membran, sprayes for, at hjælpe med at sky vand og snavs.

Glat skind kan også behandles med læderfedt, som er meget fugtgivende til læderet og samtidig vandskyende. Læderfedt fås i natur og sort farve.

Har i spørgsmål, tøv da ikke med, at kontakte mig 9842 0619 Heidi.

//
Go to Top