Herre Hjemmesko

Nyholmstrand Sko/Herre sko/Herre Hjemmesko

Herre hjemmesko, her kan du finde herre hjemmesko til, både unge som ældre, mænd.

Udvalget af hjemmesko varierer bredt, dem jeg viser på denne side er alle med lukket tå, og evt. med lukket hæl.

Det skriver jeg fordi mange mænd også nyder, at gå sandaler som hjemmesko, altså en sko uden tå og evt. hæl. Hvis der er en sådan model du søger skal du søge under Herre sandaler. Men her se du et udvalg af lukkede herre hjemmesko.

Mange af dem er lavet i uldfilt, der luner dejligt om fødderne og er et natur produkt, hvilket gør fødderne også kan ånde deri. Der findes også hjemmesko lavet i velour og andre stof arter. enkelte er også lavet i glat skind, alt dette kan du læse under produktet.

Rigtig mange af herre hjemmeskoene nu til dags, er lavet med en fast ydersål, i et gummi materiale, hvilket også gør den er mere skridhæmmende, og det gør det muligt, at gå ud til eks. postkassen uden, at ødelægge skoen eller få våde fødder.

Hvad, hvilken hjemmesko skal jeg vælge ? Skal det være med eller uden hælkappe, med eller uden foer, ja spørgsmålene kan være flere, men her skal du lytte til din egen “lyst” det er vigtigt du køber en hjemmesko du gerne vil bruge.

Dernæst kan man generelt sige, har du meget varme fødder, behøver du måske ikke så varm en sko, men en uld sko kan være god, da den holder en konstant temperatur for dine fødder, uden at gøre dem fugtige.

En hælkappe på en hjemmesko er altid god, Ja jeg ved godt der måske skal et skohorn til, at tage dem på med, men hælkappen sikrer en mere stabil og afslappet gang, da du ikke spænder i læggen for, at holde den på foden. Går du på trapper er den også mere sikker, mht. at træde bagud af skoen.

Ja spørgsmålene kan være mange, så tænk dig godt om. 😉 Så kig varerne på siden igennem, læs omkring skoen under produkt beskrivelsen, er den ikke fyldestgørende, kan du kontakte mig, for yderligere information.