Højhælede damesko til enhver smag

Højhælede damesko også kaldet pumps på hæl. Der findes mange forskellige modeller  og forskellige pris klasser. Nogle af pumps er i skind mens andre er i imiteret skind ( kunst materiale).

Mange forskellige størrelser

Der er også 2 forskellige størrelses guider: den almindelige europæiske guide med hele str. og UK guiden med 1/2 str. Det er afhængigt af mærke og model, hvilken str. skoen fås i. En del af dame pumps på hæl fås fra str. 35-43-44-45-46 igen afhængig af mærke og model, middel området hvor de fleste  dame sko fås er fra str.36-37 til 41-42. En del af de højhælede pumps, især fra Gabor og Semler kan jeg skaffe op til str. 11, dvs. 46 og i 1/2 str. Semler er lidt større i størrelsen end Gabor, disse pumps på hæl er gode til showgirls.

Blot kontakt mig ved en forespørgsel, jeg hjælper gerne. Der findes også 2 vidder på pumps, en vidde G, som er den almindelige, samt en vidde H der er lidt bredere og rummer mere. Siden her viser desuden et bredt udvalg af sko. Om der er tale om hverdags sko, eller de lidt mere festlige dame sko. På siderne Arcopedico, Green Comfort, New Feet og MBT findes også gode dame travesko, men de sider er specifikke for disse mærker og kun dem. De har dog ikke pumps på hæl, da det er mere komfort sko. Af mærker i sko, jeg forhandler kan nævnes: Arcopedico, Ara, Arriva, Berkemann, Brenda Zaro, Caprice,  Emma,  Gabor, Granit, Green Comfort, Högl, Jaco,  Jaco Form, Jana, Jana Soft Line, Jenny by Ara,  Jomos, Josef Seibel, Kangaroos, Legero, LeSoft, New Feet, Panto Fino, Podowell, Pole Cat, Relaxshoe, Remonte by Rieker, Rohde, Salamander,  Sanilet, Sanita, Semler, Senator, Tamaris, Trigger, Viking

//
Go to Top