Arcopedico lette og bløde  sko til ømme fødder.

Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi.

Skoene udmærker sig ved, en opbygning i sålen med dobbelt svangstøtte, der sikrer en korrekt kropsholdning og gangafvikling. Hvorved fødder, ben, lænd og ryg aflastes, så ømhed og træthed afhjælpes.

Arcopedico sko findes i enten skind eller vaskbart stof materiale.

Skind skoene er lavet af lamme skind, dermed er de handskebløde og tilpasser sig til foden.

Stof skoene er gode til ømme fødder, hvor det ikke må trykke på foden. De er praktiske, da de kan vaskes i maskinen v 30°C.

Arcopedico skoene findes både som hytte sko, dvs. sko uden nogen form for snøre eller velcro. Eller de fås med snøre, nogle med elastik snøre, så man ikke skal binde dem op.

Der er også modeller med velcro lukning, hvor velcroen går langt ud til tæerne. Så hvis fødderne er pakket ind i forbindinger, er de nemme, at hjælpe på. Fordi foden kan lægges lige ned i skoen og velcroen lukkes, samt de rummer bredt med velcro.

Arcopedico laver sko til både herre og damer, samt sandaler til damer. Udvalget er dog som altid, fristes man til at sige, størst på dame siden. Til damer findes alle skoene fra str. 35 til str.42 og til herre fås de til str. 45 eller 46 afhængig af modellen.

Det er meget holdbare sko, og med en fornuftig ydersål, der er isolerende mod kulde fra underlaget, så som veje og fortove. Jeg har et stort udvalg i butikken og på websiden ( lidt mindre), er der en model eller størrelse, du ønsker, men ikke findes på websiden, tøv da ikke med, at kontakte mig, eller se mere på Arcopedicos hjemmeside Arcopedico katalog

//
Go to Top