Tamaris lang bamsestøvle i beige

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 600,00 kr..

  • Tamaris
  • Vegansk støvle
  • Lang bamsestøvle
  • Lynlås i siden
  • Blød pels for i hele støvlen
  • Blød udtagelig, skumsål
  • Plateausål
  • Beige
Varenummer (SKU): 26613-beige Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Vi præsenterer stolt Tamaris’ lange bamsestøvle – et perfekt valg for dig, der ønsker en vegansk støvle med et langt skaft.

Tamaris lang bamsestøvle i beige med lang skaft.

Vi præsenterer stolt Tamaris’ lange bamsestøvle – et perfekt valg for dig, der ønsker en vegansk støvle med et langt skaft.

Som en 100% vegansk vare er denne støvle fremstillet uden brug af dyreskind. Støvlens materiale er nøje udvalgt for at give ikke bare et stilfuldt udseende, men også for at gøre den mere modstandsdygtig over for vand og snavs.

Støvlens lange, varmforede design sørger for, at du kan holde dine fødder varme og behagelige selv på de koldeste dage. Den praktiske lynlås i siden gør det nemt og hurtigt at tage støvlen af og på.

Med et skaft, der er 30 cm højt og 32 cm bredt øverst, vil denne støvle passe perfekt til de fleste ben størrelser. Desuden kan du tilpasse støvlens komfort ved at udskifte bundsålen med dine egne indlæg.

Tamaris lang bamsestøvle i beige med en plateausål, der er 4 cm tyk, giver denne støvle ikke bare ekstra højde, men også en behagelig og stabil gang. Den sorte farve og det fulde for på hele støvlen giver et elegant og sofistikeret udseende.

Tamaris’ lange bamsestøvle er et overbevisende valg for dig, der gerne vil have en stilfuld, vegansk støvle med et lækkert langt skaft. Så vent ikke længere – tilføj den til din skosamling i dag!

 

Flere flade damestøvler

Yderligere information

Størrelse (EU)

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tamaris lang bamsestøvle i beige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

//
Go to Top