Green Comfort er sko med unik støddæmpning i inder sålen – som giver direkte kontakt med foden. Inder sålen i Green Comfort sko, er en energisål der aktiverer alle de små muskler i foden. Det giver bedre blodcirkulation og mere energi, derved navnet EnergySole®

Green Comfort tilbyder også gode sko, når man eks. har hammertæer og knyster. En del af Green Comforts sko har Comfort BioStretch™. BioStretch™ former sig fuldstændig efter din fod, vi kalder det strecht skind. Se her hvad Green Comfort selv skriver:

OnSteam® er et nyt liningsmateriale.

Det kaldes også teknisk læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt. Resultatet er en bedre komfort i fodtøj, der føles tørt. Materialet er antibakterielt. OnSteam® bliver ikke hårdt eller krakelerer, som læder kan gøre med tiden. Materialet er fri for crom og produceres uden effekt på CO2 balancen. OnSteam® lever op til økologistandarderne i EU (ØkoTex 100).

Mindre træthed med EnergySole™

Vores patenterede EnergySole™ giver markedets absolut bedste støddæmpning. Samtidig betyder konstruktionen med den superelastiske inder sål, at fodens små og store muskler aktiveres. Herved øges blodcirkulationen i fødder og ben, og træthed modvirkes. En stor del af arbejdsskaderne sker netop på grund af træthed. Styrkelse af fodens muskulatur Green Comforts EnergySole™ findes i alt vores fodtøj. Den superelastiske inder sål får fodens små og store muskler aktiveret, hver gang du bevæger dig og du bibeholder din styrke i alle bevæge apparatets muskler

Den biomekaniske sål løser mange problemer for folk med vanskelige fødder

Men der er også tilfælde, hvor det ikke er undersiden af foden, der har problemet. Brede eller sarte fødder, fødder med knyster eller hammertæer og lignende har behov for en sko med meget fleksibel overdel. Her tilbyder Green Comfort BioStretch™. BioStretch™ er en serie af stretchmaterialer, som former sig fuldstændig efter din fod. Der kan enten være tale om kalveskind og ruskind, der har gennemgået en særlig proces, så det opnår den ønskede elasticitet.  Ekstra elastisk er BioStretchPLUS™, der er et specielt fiber materiale, der tillige er vandafvisende og åndbart. BioStretch™ kombineres med lækkert skind.

//
Go to Top