Lidt om vores kondisko

Vi har både kondi sko med og uden snøre, eller velcro og elastiksnøre.

Kondi skoene findes i enkelte sorte eller mere farverige modeller. Flere af modellerne har også elastik snøre, der sidder fast. Og en velcro ved vristen, så man ment kan åbne skoen og komme ned i den.

Valg af materialer

Generelt for kondi skoene er. De lette nye materialer gør, at man kan lave en kondi sko på under 100 gr. / sko. På den måde undgår man mange kilo løft på fødderne på en dag. En del af skoene har en udtagelig inde sål, så man kan skifte til egne individuelle indlæg. Men det kommer helt an på, dit indlægs størrelse, med hensyn til, bredden ved svangen og tykkelsen. Det er ikke alle sko der er lige gode til indlæggene, selvom man kan tage inder sålen ud af skoen.

Pleje af kondisko

Pleje af kondi sko, er meget overkommeligt, de skal simpelthen bare tørres af eller skylles let, hvis man har fået snavs på dem. Sure tæer Nej Tak, men det kan jo ske i kondi sko, der typisk er lavet af nylon materiale. Kan du tage inder sålen ud ? Gør det indimellem så den kan “tørre” efter brug, er de Sure tæer slemme, kan du lave en blanding af vand og eddike og tørre inder sålen over med, det tager dårlig lugt, og derefter lade inder sålen tørre igen inden brug. Denne metode til fjernelse af uønsket lugt som sure tæer, kan selvfølgelig også bruges på andet fodtøj.

Go to Top