Hej velkommen.

Historien.

Nyholmstrand Sko blev startet i 1951 af Ejnar og Mary Severinsen.
Forretningen startede som et skomagerværksted, hvor Ejnar selv lavede træsko og reparationer på sko. Så småt begyndte de med salg af træsko og gummistøvler. De havde blot et lille lokale på ca.12m2. Og da pladsen blev for trang, byggede de til huset i Søndergade og flyttede ovenpå.

I 1955 blev Nyholmstrand Sko til en decideret Sko butik, efterfølgende er huset endnu udvidet over 2 omgange, og butikken er i dag vokset til ca.120m2 salgslokale samt ca. 60m2 lager.

I 1979 overtog Ejnar og Marys yngste datter Lene Jakobsen den daglige drift af Nyholmstrand Sko. Hun havde i alle årene efter endt uddannelse hjulpet til i butikken. Lene har således drevet butikken i 32 år og har fortsat den gode udvikling af butikken, som var i Ejnar og Marys ånd.

Den 01-01-2012 er det så blevet min tur, Heidi Jensen, datter af Lene og Benny Jakobsen. Jeg håber på fortsat god kundekontakt, og agter at køre forretningen videre i samme ånd med gode sko til fornuftige priser samt god kundebetjening.

Nyholmstrand Sko er i dag en butik med speciale i sko til hele familien og gode sko til folk med vanskelige fødder med fokus på komfortable sko, der har både stil og holdbarhed.

Navnet stammer fra området Nyholmstrand i Frederikshavn, hvor butikken ligger.

Butikken er en handicapvenlig butik med gratis parkering lige ved døren.

Heidi Jensen

Heidi i Nyholmstrand Sko